MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tejfehérje-koncentrátum és a savópor koncentrációinak hatása mousse minták állományára és érzékszervi tulajdonságaira

Egyed, Janka (2023) A tejfehérje-koncentrátum és a savópor koncentrációinak hatása mousse minták állományára és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806075974_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806075974_szdkivonat1.pdf

Letöltés (71kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806075974.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806075974.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806075974; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 806075974_szdkivonat1.pdf; 806075974.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
Konzulens
Balla, Csaba János
MCBGQU
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7652
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése