MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Élelmiszeripari olajok illékony vegyületeinek és melegítés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata HS-SPME-GC-MS-el

Bartha, Balázs Ferenc (2024) Élelmiszeripari olajok illékony vegyületeinek és melegítés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata HS-SPME-GC-MS-el. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 804910455.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
804910455.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 804910455_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
804910455_szdmelleklet.pdf

Letöltés (101kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 804910455; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 804910455.pdf; 804910455_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Geréné Dr. Radványi, Dalma
BVYWWG
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7637
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése