Bartha, Balázs Ferenc (2024) Élelmiszeripari olajok illékony vegyületeinek és melegítés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata HS-SPME-GC-MS-el. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
804910455.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
804910455_szdmelleklet.pdf
Letöltés (101kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 804910455; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 804910455.pdf; 804910455_szdmelleklet.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Geréné Dr. Radványi, Dalma BVYWWG - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7637 |