Móricz, Tamás (2023) Olajos magvakból készült krémek fizikai vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801302622_szdkivonat1.pdf
Letöltés (198kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801302622.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801302622; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 801302622_szdkivonat1.pdf; 801302622.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - Konzulens Kaszab, Tímea AIA8IR - Konzulens De Jonge, Nóra DJUYLD - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7560 |