MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Olajos magvakból készült krémek fizikai vizsgálata

Móricz, Tamás (2023) Olajos magvakból készült krémek fizikai vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801302622_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801302622_szdkivonat1.pdf

Letöltés (198kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801302622.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801302622.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801302622; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; Kisvarda; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-KIS-L-HU-ELELM; 801302622_szdkivonat1.pdf; 801302622.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Kisvárda
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
Konzulens
De Jonge, Nóra
DJUYLD
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7560
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése