Weisz, Etelka (2020) Burgonya - analóg köretek fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Weisz_Etelka.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Weisz_Etelka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427225; Budapest; Szent István Egyetemen készült szakdolgozat; Bibliogr.: p.[47-58.]; Ht. tanszéki jel; Burgonyakészítmények; Köretek; Burgonyakrokett; Hasábburgonya; Alternatív táplálkozás; Energiaszegény élelmiszerek; Érzékszervi vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Édesburgonya; Sárgarépa; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 27 Szep 2023 14:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/753 |