MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Lencse (Lens culinaris Medik) és sárgaborsó (Pisum sativum L.) tejsavas fermentációjának vizsgálata

Magócsi, Emese (2024) Lencse (Lens culinaris Medik) és sárgaborsó (Pisum sativum L.) tejsavas fermentációjának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 801124545.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801124545.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 801124545_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
801124545_szdkivonat1.pdf

Letöltés (130kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 801124545; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801124545.pdf; 801124545_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyi, Ferenc
ZU2866
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7510
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése