Magócsi, Emese (2024) Lencse (Lens culinaris Medik) és sárgaborsó (Pisum sativum L.) tejsavas fermentációjának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
801124545.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
801124545_szdkivonat1.pdf
Letöltés (130kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 801124545; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 801124545.pdf; 801124545_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyi, Ferenc ZU2866 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7510 |