Keserű, Róbert (2024) BURGONYA TERMESZTÉS REGIONÁLIS KÜLÖNBSÉGEI: KOVÁSZNA MEGYE ÉS CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEHGYE RÉGIÓ ÖSSZEHASONLÍTÁSA. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
755789617_szdkivonat1.pdf
Letöltés (70kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
755789617.pdf
Letöltés (406kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 755789617; Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet; szudvh; Vidékfejlesztési agrármérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-SZE-L-HU-VIDEK; 755789617_szdkivonat1.pdf; 755789617.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:02 |
Intézet: | TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Székelyudvarhely |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bacsi, Zsuzsanna BKRT0T - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/6363 |