Szöllősi, Attila (2018) Borok aroma kémiája : alapíz és ízfokozó összetevők : 3. fejezet. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szollosi_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szollosi_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390590; Budapest; Agrár és természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzési szak; L. tanszéki jel; Borászati kémia; Aromavizsgálat; Ízjavítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 14 Szep 2023 08:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Almási, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/629 |