MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Borok aroma kémiája : alapíz és ízfokozó összetevők : 3. fejezet

Szöllősi, Attila (2018) Borok aroma kémiája : alapíz és ízfokozó összetevők : 3. fejezet. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szollosi_Attila.pdf] Szöveg
Szollosi_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390590; Budapest; Agrár és természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzési szak; L. tanszéki jel; Borászati kémia; Aromavizsgálat; Ízjavítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 14 Szep 2023 08:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Almási, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/629
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése