Márton, Tünde (2012) Borászati jelentőségű élesztőfajok savtermelésének vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marton_Tunde.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marton_Tunde.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332109; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: borászat és üdítőitalipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-46.; Bor. tanszéki jel; Élesztők; Borászat; Borászati mikrobiológia; Savtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 13 Szep 2023 09:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Magyar, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/618 |