MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Biológiailag aktív vegyületek kinyerési lehetőségének vizsgálata fekete bodza törkölyből

Jankó, Lilla Anna (2016) Biológiailag aktív vegyületek kinyerési lehetőségének vizsgálata fekete bodza törkölyből. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Janko_Lilla_Anna.pdf] Szöveg
Janko_Lilla_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382917; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 45-50.; Kot. tanszéki jel; Fekete bodza; Bodzapálinka; Törkölypálinkák; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Antociánok; Színmérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 14:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
Konzulens
Pálócziné Furulyás, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/571
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése