Keszti, Szabolcs Károly (2012) Zöldségpástétomok termékfejlesztése és állományvizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Keszti_Szabolcs_Karoly.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326661; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 50-51.; Kot. tanszéki jel; Zöldségfeldolgozás; Zöldségpüré; Pástétomok; Érzékszervi vizsgálat; Állományjavítók; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5537 |