Fekete, Tamara Cecília (2016) Zöldséges sör termékfejlesztésének megalapozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fekete_Tamara_Cecilia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fekete_Tamara_Cecilia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375422; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-46.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Ízesített sör; Érzékszervi vizsgálat; Zöldségalapú készítmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5536 |