MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldséges sör termékfejlesztésének megalapozása

Fekete, Tamara Cecília (2016) Zöldséges sör termékfejlesztésének megalapozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fekete_Tamara_Cecilia.pdf] Szöveg
Fekete_Tamara_Cecilia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375422; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-46.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Ízesített sör; Érzékszervi vizsgálat; Zöldségalapú készítmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5536
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése