MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A zöld és fekete teák antioxidáns kapacitásának és összes polifenol tartalmának vizsgálata eltérő hőmérsékletű kezelések hatására

Vida, Lúcia (2018) A zöld és fekete teák antioxidáns kapacitásának és összes polifenol tartalmának vizsgálata eltérő hőmérsékletű kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Vida_Lucia.pdf] Szöveg
Vida_Lucia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389437; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Gb. tanszéki jel; Tea; Teakészítés; Fekete tea; Zöld teák; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Teafogyasztás; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 20 Nov 2023 15:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5510
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése