Vida, Lúcia (2018) A zöld és fekete teák antioxidáns kapacitásának és összes polifenol tartalmának vizsgálata eltérő hőmérsékletű kezelések hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Vida_Lucia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Vida_Lucia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389437; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-49.; Gb. tanszéki jel; Tea; Teakészítés; Fekete tea; Zöld teák; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; Teafogyasztás; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 15:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5510 |