Sipiczki, Gizella (2019) Yarrowia élesztőgomba lipáz termelésének fokozása Fourier-transzformációs közeli infravörös technikával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Sipiczki_Gizella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Sipiczki_Gizella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391668; Budapest; Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 45-51.; Sör. tanszéki jel; Yarrowia nemzetség; Lipáz enzim; Enzimaktivitás; Extracelluláris enzimtermelés; Fermentációs technológiák; Olívaolaj; FT-NIR spektrométer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nagy, Edina Szandra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5489 |