Penksza, Péter (2014) Xilo-oligoszacharid, egy új élelmiszer összetevő techno-funkcionális tulajdonsága. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Penksza_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Penksza_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371326; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-53.; Kot. tanszéki jel; Xilo-oligoszacharidok; Mikrobiológiai vizsgálat; Reológiai vizsgálatok; Viszkozitás mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 14:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5485 |