MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Xilo-oligoszacharid, egy új élelmiszer összetevő techno-funkcionális tulajdonsága

Penksza, Péter (2014) Xilo-oligoszacharid, egy új élelmiszer összetevő techno-funkcionális tulajdonsága. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Penksza_Peter.pdf] Szöveg
Penksza_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371326; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 50-53.; Kot. tanszéki jel; Xilo-oligoszacharidok; Mikrobiológiai vizsgálat; Reológiai vizsgálatok; Viszkozitás mérés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 14:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5485
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése