Rocskár, János (2020) Whisky-Termőföldtől az Asztalig : Kisüzemi Whiskygyártás Magyarországon gazdasági szempontból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
| Kulcsszavak: | ENTZ407744; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 41-42.; Élip. tanszéki jel; Whisky; Italtechnológia; Kisvállalkozások; Gyártástervezés; Gazdasági számítások; Fogyasztói magatartás; Jövedelmezőség; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szendrő, Éva - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5478 |


