Kónya, Annamária (2012) Vörösbor nanoszűréssel történő besűrítésének gazdasági vizsgálata, és a keletkező melléktermék hasznosíthatósága. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Konya_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Konya_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326645; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 52-55.; Ég. tanszéki jel; Vörösbor; Nanoszűrés; Membrántechnológia; Besűrítés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 13:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bánvölgyi, Szilvia - - Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5466 |