MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vörösbor nanoszűréssel történő besűrítésének gazdasági vizsgálata, és a keletkező melléktermék hasznosíthatósága

Kónya, Annamária (2012) Vörösbor nanoszűréssel történő besűrítésének gazdasági vizsgálata, és a keletkező melléktermék hasznosíthatósága. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Konya_Annamaria.pdf] Szöveg
Konya_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326645; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszeripari folyamattervezés; Bibliogr.: p. 52-55.; Ég. tanszéki jel; Vörösbor; Nanoszűrés; Membrántechnológia; Besűrítés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 13:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bánvölgyi, Szilvia
-
-
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5466
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése