Tóth, Eszter Luca (2017) A vörös áfonya antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Eszter_Luca.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Eszter_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375164; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Vörös áfonya; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Analitikai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Mónika - - Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5459 |