MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A vörös áfonya antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának jellemzése

Tóth, Eszter Luca (2017) A vörös áfonya antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának jellemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Eszter_Luca.pdf] Szöveg
Toth_Eszter_Luca.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375164; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 36-38.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ké. tanszéki jel; Vörös áfonya; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Analitikai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 10:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5459
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése