Hölcz, Eszter (2021) Veganizmus a borászatban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegHolcz_Eszter.pdf
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (603kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ437939; [Bp.]; Szőlész-borász BSc; Bibliogr.:p.21-22; Bor. tanszéki jel; Vegán táplálkozás; Vegán borok; Növényi eredetű alapanyagok; Növényi derítőszerek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2021 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 12:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sólyom-Leskó, Annamária - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5362 |


