Veisz, Anett Rachel (2020) A tyúktojás és hús beltartalmi értékeinek változása polifenolos vegyületek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veisz_Anett_Rachel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veisz_Anett_Rachel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425185; Budapest; Bibliogr.: p. [44-49.]; Ké. tanszéki jel; Tojástermelés; Tojás; Élelmiszerminőség; Polifenolok; Beltartalmi vizsgálat; NIR/NIT spektroszkópia; Koleszterin; Hús összetétele; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 09:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5234 |