MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tyúktojás és hús beltartalmi értékeinek változása polifenolos vegyületek hatására

Veisz, Anett Rachel (2020) A tyúktojás és hús beltartalmi értékeinek változása polifenolos vegyületek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Veisz_Anett_Rachel.pdf] Szöveg
Veisz_Anett_Rachel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425185; Budapest; Bibliogr.: p. [44-49.]; Ké. tanszéki jel; Tojástermelés; Tojás; Élelmiszerminőség; Polifenolok; Beltartalmi vizsgálat; NIR/NIT spektroszkópia; Koleszterin; Hús összetétele;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 09:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5234
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése