MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel

Nguyen, Thi Thuy Dung (2020) Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nguyen_Thi_Thuy_Dung_N2.pdf] Szöveg
Nguyen_Thi_Thuy_Dung_N2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411934; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 42-46.; Sör. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Probiotikus baktériumok; Gyümölcslégyártás; Mangó; Ananászlé; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5217
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése