Nguyen, Thi Thuy Dung (2020) Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNguyen_Thi_Thuy_Dung_N2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ411934; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 42-46.; Sör. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Probiotikus baktériumok; Gyümölcslégyártás; Mangó; Ananászlé; Fermentációs technológiák; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5217 |


