Nguyen, Thi Thuy Dung (2020) Trópusi gyümölcslevek fermentálhatóságának vizsgálata probiotikus Lactobacillus törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nguyen_Thi_Thuy_Dung_N2.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nguyen_Thi_Thuy_Dung_N2.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411934; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 42-46.; Sör. tanszéki jel; Funkcionális élelmiszerek; Probiotikus baktériumok; Gyümölcslégyártás; Mangó; Ananászlé; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5217 |