Füle, András László (2018) A tritikálé, a fekete tönke és a tönkölybúza söripari alkalmazhatóságának összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2028.11.08.) |
Kulcsszavak: | ENTZ389575; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 50-51.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Söripari alapanyagok; Triticale; Tönke; Tönkölybúza; Malátagyártás; Fizikai vizsgálatok; Kémiai vizsgálatok; Minőségvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5212 |