MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tömény sörlé főzés hatása a főzőházban és a késztermékben

Himmer, Lénárd (2012) Tömény sörlé főzés hatása a főzőházban és a késztermékben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Himmer_Lenard.pdf] Szöveg
Himmer_Lenard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326771; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Sörlé; Söripari technológia; Szűréstechnológia; Komló;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Németh, András
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5185
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése