Himmer, Lénárd (2012) Tömény sörlé főzés hatása a főzőházban és a késztermékben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Himmer_Lenard.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Himmer_Lenard.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326771; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Sörlé; Söripari technológia; Szűréstechnológia; Komló; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Németh, András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5185 |