MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tökmagkrém előállítás

Szitár, Anikó (2018) Tökmagkrém előállítás. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szitar_Aniko.pdf] Szöveg
Szitar_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390365; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 44.; Gb. tanszéki jel; Tökmag; Hidegen sajtolt olajok; Lecitin; Emulgeálószer; Krémek; Növényolajipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:53
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5180
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése