Szitár, Anikó (2018) Tökmagkrém előállítás. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szitar_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szitar_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390365; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 44.; Gb. tanszéki jel; Tökmag; Hidegen sajtolt olajok; Lecitin; Emulgeálószer; Krémek; Növényolajipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5180 |