MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tonkabab hatása tejszínes puding ízvilágára

Tóth, Enikő (2015) A tonkabab hatása tejszínes puding ízvilágára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Eniko.pdf] Szöveg
Toth_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369272; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Tonkabab; Pudingok; Ételízesítők;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5166
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése