Tóth, Enikő (2015) A tonkabab hatása tejszínes puding ízvilágára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Eniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369272; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Gb. tanszéki jel; Tonkabab; Pudingok; Ételízesítők; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5166 |