MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje-lé készítmény mikrobiológiai és fizikai jellemzőinek fejlesztése

Elek, Odett (2013) Tojásfehérje-lé készítmény mikrobiológiai és fizikai jellemzőinek fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Elek_Odett.pdf] Szöveg
Elek_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334038; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
Konzulens
Németh, Csaba
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5148
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése