Elek, Odett (2013) Tojásfehérje-lé készítmény mikrobiológiai és fizikai jellemzőinek fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Elek_Odett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Elek_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334038; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-47.; Ht. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - Konzulens Németh, Csaba - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5148 |