MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tojásfehérje alapú "ToTu” tejjel készült fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata

Kenyeres, Dániel (2016) Tojásfehérje alapú "ToTu” tejjel készült fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kenyeres_Daniel.pdf] Szöveg
Kenyeres_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381921; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Jégkrémek; Tojásfehérje; Tejtermék-imitátumok; Céklakészítmények; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5145
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése