Kenyeres, Dániel (2016) Tojásfehérje alapú "ToTu” tejjel készült fagylaltok tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kenyeres_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kenyeres_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381921; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Jégkrémek; Tojásfehérje; Tejtermék-imitátumok; Céklakészítmények; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5145 |