Horváth, Ármin (2017) Thermomyces lanuginosuseredetű L-aszparagináz enzim termelése, kinyerése és tisztítása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horvath_Armin.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horvath_Armin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (973kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375113; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 37-38.; Sör. tanszéki jel; Thermomyces lanuginosus gomba; Enzimtechnológia; Enzimaktivitás mérés; Thermomyces lanuginosus gomba; Enzimaktivitás; Enzimtermelés; FPLC; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5129 |