Kármán, Bernadett (2013) Bevezető kísérletek gluténmentes, cirok bázisú pizza tészta fejlesztésére rezisztens keményítő és rostkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Karman_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Karman_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333741; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Pszeudocereália; Cirok; Pizza; Tésztaipari alapanyagok; Tésztavizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 10:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/511 |