Kármán, Bernadett (2013) Bevezető kísérletek gluténmentes, cirok bázisú pizza tészta fejlesztésére rezisztens keményítő és rostkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKarman_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ333741; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Pszeudocereália; Cirok; Pizza; Tésztaipari alapanyagok; Tésztavizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 12 Szep 2023 10:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/511 |


