MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Bevezető kísérletek gluténmentes, cirok bázisú pizza tészta fejlesztésére rezisztens keményítő és rostkészítmények felhasználásával

Kármán, Bernadett (2013) Bevezető kísérletek gluténmentes, cirok bázisú pizza tészta fejlesztésére rezisztens keményítő és rostkészítmények felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Karman_Bernadett.pdf] Szöveg
Karman_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333741; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 40-41.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Pszeudocereália; Cirok; Pizza; Tésztaipari alapanyagok; Tésztavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 12 Szep 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/511
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése