MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Természetes állományjavítók hatásának vizsgálata fagylaltokban

Komlós, Adrienn (2018) Természetes állományjavítók hatásának vizsgálata fagylaltokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Komlos_Adrienn.pdf] Szöveg
Komlos_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389214; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesipari technológia; Természetes adalékanyagok; Inulin; Keményítők; Tojáspor; Tojásfehérje koncentrátum; Tejalapú termék; Beltartalmi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5070
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése