Komlós, Adrienn (2018) Természetes állományjavítók hatásának vizsgálata fagylaltokban. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Komlos_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Komlos_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389214; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-39.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Édesipari technológia; Természetes adalékanyagok; Inulin; Keményítők; Tojáspor; Tojásfehérje koncentrátum; Tejalapú termék; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5070 |