Tóth, Tamás Jenő (2013) A tengerszint feletti magasság és a szüreti időpont hatása a borok érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Tamas_Jeno.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Tamas_Jeno.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ367032; Budapest; Kertészmérnök BSc szak, szőlész-borász szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sző. tanszéki jel; Szőlőtermesztés; Környezeti tényezők; Ültetvényszerkezet; Termesztéstechnológia; Szüret időpontja; Tengerszint változása; Borminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 18 Dec 2023 13:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fazekas, István - - Konzulens Győrffy, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5050 |