MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tengerszint feletti magasság és a szüreti időpont hatása a borok érzékszervi minőségére

Tóth, Tamás Jenő (2013) A tengerszint feletti magasság és a szüreti időpont hatása a borok érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Tamas_Jeno.pdf] Szöveg
Toth_Tamas_Jeno.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ367032; Budapest; Kertészmérnök BSc szak, szőlész-borász szakirány; Bibliogr.: p. 48-50.; Sző. tanszéki jel; Szőlőtermesztés; Környezeti tényezők; Ültetvényszerkezet; Termesztéstechnológia; Szüret időpontja; Tengerszint változása; Borminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 18 Dec 2023 13:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fazekas, István
-
-
Konzulens
Győrffy, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5050
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése