MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tejtermékek és a gluténtartalmú élelmiszerek elhagyásának okai

Gőgh, Beáta (2018) A tejtermékek és a gluténtartalmú élelmiszerek elhagyásának okai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gogh_Beata.pdf] Szöveg
Gogh_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ388859; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 38-42.; Élip. tanszéki jel; Tejtermékek; Tejcukorérzékenység; Gluténmentes élelmiszerek; Ételallergia; Paleolit étrend; Diéta; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 15:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Oszterhuberné Bartus, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5031
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése