Gőgh, Beáta (2018) A tejtermékek és a gluténtartalmú élelmiszerek elhagyásának okai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gogh_Beata.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gogh_Beata.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ388859; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 38-42.; Élip. tanszéki jel; Tejtermékek; Tejcukorérzékenység; Gluténmentes élelmiszerek; Ételallergia; Paleolit étrend; Diéta; Kérdőíves vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 15:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Oszterhuberné Bartus, Ildikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/5031 |