MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A teljes értékű növényi alapú táplálkozás előnyei és hátrányai

Botos, Renáta Barbara (2019) A teljes értékű növényi alapú táplálkozás előnyei és hátrányai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Botos_Renata_Barbara_BL-1.pdf] Szöveg
Botos_Renata_Barbara_BL-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (939kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397982; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-46.; Gb. tanszéki jel; Vegetárius táplálkozás; Makroelemek; Mikroelemek; Szója; Állati eredetű élelmiszerek; Kérdőíves vizsgálat; Betegségmegelőzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 14:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4944
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése