Botos, Renáta Barbara (2019) A teljes értékű növényi alapú táplálkozás előnyei és hátrányai. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Botos_Renata_Barbara_BL-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Botos_Renata_Barbara_BL-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (939kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397982; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 39-46.; Gb. tanszéki jel; Vegetárius táplálkozás; Makroelemek; Mikroelemek; Szója; Állati eredetű élelmiszerek; Kérdőíves vizsgálat; Betegségmegelőzés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 14:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4944 |