Németh, Zsófia (2020) Tejsavó porok hőstabilitásának vizsgálata speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető. |
Kulcsszavak: | ENTZ430418; Budapest; Bibliogr.: fol [49-51.]; Ht. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Tejsavó porok; Gyógyhatású szerek; Vesebetegségek; Tejsavó protein; Hőkezelés; Hőstabilitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fogarassy, Eszter - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4926 |