MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejsavó porok hőstabilitásának vizsgálata speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztésében

Németh, Zsófia (2020) Tejsavó porok hőstabilitásának vizsgálata speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek fejlesztésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető.
Kulcsszavak: ENTZ430418; Budapest; Bibliogr.: fol [49-51.]; Ht. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Tejsavó porok; Gyógyhatású szerek; Vesebetegségek; Tejsavó protein; Hőkezelés; Hőstabilitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fogarassy, Eszter
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4926
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése