MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Tatár Pékség Kft. 2015. 1-9. havi gyártásközi ellenőrzési eltéréseinek elemzése és javaslatok kidolgozása a folyamatok továbbfejlesztésére

Nagy, Gergely Attila (2015) A Tatár Pékség Kft. 2015. 1-9. havi gyártásközi ellenőrzési eltéréseinek elemzése és javaslatok kidolgozása a folyamatok továbbfejlesztésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2030.11.09.)
Kulcsszavak: ENTZ370047; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Gb. tanszéki jel; Minőségellenőrzés; Pékség; Sütőipari technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4883
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése