Nagy, Gergely Attila (2015) A Tatár Pékség Kft. 2015. 1-9. havi gyártásközi ellenőrzési eltéréseinek elemzése és javaslatok kidolgozása a folyamatok továbbfejlesztésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2030.11.09.) |
Kulcsszavak: | ENTZ370047; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 30.; Gb. tanszéki jel; Minőségellenőrzés; Pékség; Sütőipari technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó, Judit - - Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4883 |