MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Tatai hegyközség szőlőtermesztésének sajátosságai és a helyi termelők tevékenységeinek bemutatása

Jávor, Anita (2013) A Tatai hegyközség szőlőtermesztésének sajátosságai és a helyi termelők tevékenységeinek bemutatása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Javor_Anita.pdf] Szöveg
Javor_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ367029; Budapest; Kertészmérnök BSc szak, szőlész-borász szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Sző. tanszéki jel; Neszmélyi borvidék; Tatai hegyközség; Szőlőfajták; Borutak; Fesztiválok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lőrincz, András
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4881
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése