MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A tartózkodási idő és az enzimkoncentráció hatása fruktooligoszacharidok szintézisére enzimes membránreaktorban

Vörös, Andrea (2016) A tartózkodási idő és az enzimkoncentráció hatása fruktooligoszacharidok szintézisére enzimes membránreaktorban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Voros_Andrea.pdf] Szöveg
Voros_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376731; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 52-55.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Frukto-oligoszacharidok; Enzimtechnológia; Membrántechnológia; Ultraszűrés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:57
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4871
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése