Vörös, Andrea (2016) A tartózkodási idő és az enzimkoncentráció hatása fruktooligoszacharidok szintézisére enzimes membránreaktorban. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Voros_Andrea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Voros_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376731; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszer-biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 52-55.; Mb. tanszéki jel; Ég. tanszéki jel; Frukto-oligoszacharidok; Enzimtechnológia; Membrántechnológia; Ultraszűrés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kovács, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4871 |