Pazsiczki, Lea (2014) Tárolási körülmények hatása feketebodza sűrítmények színanyagtartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Pazsiczki_Lea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Pazsiczki_Lea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370930; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Természetes színezékek; Fekete bodza; Antociánok; Tárolási idő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 09:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szalóki-Dorkó, Lilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4861 |