MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tárolási körülmények hatása feketebodza sűrítmények színanyagtartalmára

Pazsiczki, Lea (2014) Tárolási körülmények hatása feketebodza sűrítmények színanyagtartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Pazsiczki_Lea.pdf] Szöveg
Pazsiczki_Lea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370930; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 41-44.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Természetes színezékek; Fekete bodza; Antociánok; Tárolási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 09:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szalóki-Dorkó, Lilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4861
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése