MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Basics of Dough Rheology at a Rademaker Bread-line

Markó, Lilian (2012) Basics of Dough Rheology at a Rademaker Bread-line. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marko_Lilian.pdf] Szöveg
Marko_Lilian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326686; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 44-50.; Gb. tanszéki jel; Reológiai vizsgálatok; Kenyérgyártás; Kenyérsütő gépek; Tészták;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Szep 2023 07:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/483
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése