Markó, Lilian (2012) Basics of Dough Rheology at a Rademaker Bread-line. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marko_Lilian.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marko_Lilian.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326686; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 44-50.; Gb. tanszéki jel; Reológiai vizsgálatok; Kenyérgyártás; Kenyérsütő gépek; Tészták; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Szep 2023 07:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/483 |