Hosszú, Bernadett (2019) Szörpök érzékszervi színelmaszkolása spektrálisan hangolható mérőállomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hosszu_Bernadett_E8.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hosszu_Bernadett_E8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ411676; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. I-IV.; ÁÉ. tanszéki jel; Üdítőitalipari technológia; Szörpök; Színmérés; Színmeghatározás; Érzékszervi vizsgálat; Maszkolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4791 |