MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Szörpök érzékszervi színelmaszkolása spektrálisan hangolható mérőállomással

Hosszú, Bernadett (2019) Szörpök érzékszervi színelmaszkolása spektrálisan hangolható mérőállomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hosszu_Bernadett_E8.pdf] Szöveg
Hosszu_Bernadett_E8.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ411676; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. I-IV.; ÁÉ. tanszéki jel; Üdítőitalipari technológia; Szörpök; Színmérés; Színmeghatározás; Érzékszervi vizsgálat; Maszkolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4791
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése