Forró, Szilvia (2019) Színes püré termékek fejlesztése gyümölcsök és zöldségek kombinálásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2024.11.11.) |
Kulcsszavak: | ENTZ398437; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc.), Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; Kot. tanszéki jel; Gyümölcspüré; Zöldségpüré; Tartósítószer nélküli konzerválás; Színanyagok; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4723 |