MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Színes püré termékek fejlesztése gyümölcsök és zöldségek kombinálásával

Forró, Szilvia (2019) Színes püré termékek fejlesztése gyümölcsök és zöldségek kombinálásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2024.11.11.)
Kulcsszavak: ENTZ398437; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc.), Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; Kot. tanszéki jel; Gyümölcspüré; Zöldségpüré; Tartósítószer nélküli konzerválás; Színanyagok; Beltartalmi vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4723
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése