Szolnoki, Orsolya (2013) A szilvapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSzolnoki_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ334095; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 68-69.; Sör. tanszéki jel; Szilvapálinka; Aromavizsgálat; Szilva; Pálinkafőzés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2013 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:29 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4720 |


