MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szilvapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén

Szolnoki, Orsolya (2013) A szilvapálinka aroma összetevőinek vizsgálata különböző termesztési területekről származó gyümölcsök esetén. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szolnoki_Orsolya.pdf] Szöveg
Szolnoki_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334095; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 68-69.; Sör. tanszéki jel; Szilvapálinka; Aromavizsgálat; Szilva; Pálinkafőzés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4720
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése