Jesztl, Brigitta (2016) Szemes, őrölt és főzött kávé vizsgálata klasszikus módszerrel és FT-NIR eljárással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Jesztl_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Jesztl_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382589; Budapest; Biomérnök BSc szak, Környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 45-46.; Ké. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Kávépörkölés; FT-NIR spektrométer; Fehérjetartalom; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:12 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4652 |