MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A szelénnel és cinkkel történő dúsítása hatása mungóbab csírák minőségére

Uzonyi, Marianna (2020) A szelénnel és cinkkel történő dúsítása hatása mungóbab csírák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Uzonyi_Marianna.pdf] Szöveg
Uzonyi_Marianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425471; Budapest; Bibliogr.: p.48-53.; Mb. tanszéki jel; Csíranövények; Szelén; Cink; Csírázás; Arany bab; Mikrobiológiai vizsgálat; Mikroelemek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Jan 2024 08:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Mohácsiné, Farkas Csilla
-
-
Konzulens
Jókainé, Szatura Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4639
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése