Uzonyi, Marianna (2020) A szelénnel és cinkkel történő dúsítása hatása mungóbab csírák minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Uzonyi_Marianna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Uzonyi_Marianna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425471; Budapest; Bibliogr.: p.48-53.; Mb. tanszéki jel; Csíranövények; Szelén; Cink; Csírázás; Arany bab; Mikrobiológiai vizsgálat; Mikroelemek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 08:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Mohácsiné, Farkas Csilla - - Konzulens Jókainé, Szatura Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4639 |