MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Spontán erjesztésű és savanyú sörök világa

Nagypál, Róbert (2017) Spontán erjesztésű és savanyú sörök világa. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nagypal_Robert.pdf] Szöveg
Nagypal_Robert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (597kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373749; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 27.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Savanyú sörök; Erjedésipari technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 10:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4538
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése