Nagypál, Róbert (2017) Spontán erjesztésű és savanyú sörök világa. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nagypal_Robert.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nagypal_Robert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (597kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373749; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 27.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Savanyú sörök; Erjedésipari technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:36 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4538 |