MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. minőségi követelményei a baromfihús termékek esetében

Szöllősi, Andrea Pálma (2019) A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. minőségi követelményei a baromfihús termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2024.11.11.)
Kulcsszavak: ENTZ398146; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Élip. tanszéki jel; SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.; Termékfejlesztés; Baromfihús; Élelmiszerminőség; Minőségmenedzsment; Hibakeresés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 12:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szendrő, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4535
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése