Szöllősi, Andrea Pálma (2019) A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. minőségi követelményei a baromfihús termékek esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2024.11.11.) |
Kulcsszavak: | ENTZ398146; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Élelmiszerkereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Élip. tanszéki jel; SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.; Termékfejlesztés; Baromfihús; Élelmiszerminőség; Minőségmenedzsment; Hibakeresés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 12:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szendrő, Éva - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4535 |