Takács, Ákos (2018) Sörtörköly bioetanol célú felhasználásának tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Takacs_Akos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Takacs_Akos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389547; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Söripari melléktermék; Saccharomyces cerevisiae; Pichia stipitis; HPLC rendszer; Erjedésipari technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4532 |