Varga, Norbert (2012) A sörélesztő tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Norbert.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Norbert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332054; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 58-59.; Sör. tanszéki jel; Élesztőgombák; Sörélesztők; Élesztők; Mikrobiológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:44 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Németh, András - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4508 |