Mészáros, Kitty (2016) A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás hatása a sertéskaraj minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Meszaros_Kitty.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Meszaros_Kitty.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376063; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-49.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsminőség; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4495 |