MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás hatása a sertéskaraj minőségére és biztonságára

Mészáros, Kitty (2016) A sous-vide kezelés és a nagy hidrosztatikai nyomás hatása a sertéskaraj minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Meszaros_Kitty.pdf] Szöveg
Meszaros_Kitty.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376063; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 47-49.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Sertéshús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húsminőség; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4495
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése