Juhász, Alexandra (2015) Sous-vide és a 300 MPa hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertés karaj minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Juhasz_Alexandra.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Juhasz_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369438; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Eltarthatóság; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Anaerob folyamatok; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Mikrobiológiai vizsgálat; Állományvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 11:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4493 |