MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sous-vide és a 300 MPa hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertés karaj minőségére és biztonságára

Juhász, Alexandra (2015) Sous-vide és a 300 MPa hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a sertés karaj minőségére és biztonságára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juhasz_Alexandra.pdf] Szöveg
Juhasz_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369438; Budapest; Biomérnök BSc szak, Alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Sör. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Eltarthatóság; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Anaerob folyamatok; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sertéshús; Mikrobiológiai vizsgálat; Állományvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 24 Jan 2024 11:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4493
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése