Szurgent, Judit Zsófia (2020) Sótartalom mérési módszerek összehasonlítása különböző élelmiszermátrixokból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ407728; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ék. tanszéki jel; Sótartalom; Titrálás; Nátrium; Majonéz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 29 Jan 2024 13:26 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4488 |