MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Sótartalom mérési módszerek összehasonlítása különböző élelmiszermátrixokból

Szurgent, Judit Zsófia (2020) Sótartalom mérési módszerek összehasonlítása különböző élelmiszermátrixokból. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ407728; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ék. tanszéki jel; Sótartalom; Titrálás; Nátrium; Majonéz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 29 Jan 2024 13:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csóka, Mariann
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/4488
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése